Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Nahodou si tu citam a nahodou o tom daco viem..olej obali zrnko a je nepriedusny a nepriepustny a voda nevojde dnu, zrnko nenarastie a neda chut ako treba, nie je nadychane alebo sa \\\"rozvari\\\" ale zhluci kuskus dokopy alebo ostane tvrde. Kdezto maslo/ghee vojde do zrnka a je jeho sucastou nezdielnou a da chut. Kus kus je robeny z krupicnej muky, a ta absorbuje paru/stavu/vodu a zrnko kuskusu sa zvacsuje a rastie .. ma byt po priprave nadychany ako zamat na omak aj na jazyku (to robi prave to maslo a zabranuje aby sa zrnko rozvarilo alebo lepilo dokopy) a v puse sa rozplynut... ani zut netreba. Pri original priprave sa niekolkrat vezme z kuskuserie a presypava medzi dlanami a znova sa vrati aby sa cely nasdychal pary. Dobru chut:)Mate tu krasne recepty :)